Innovativ teknik

Nyckelbegreppet är enkelhet. I vårt samarbete med CombiPlate kan vi i Husgruppen erbjuda flera tjänster och lösningar som är unika och ekonomiska för dig som fastighetsägare. En förenklad och smart förvaltning för studentbostäder med många studenter ger en stor fördel inför framtida behov.

Du som fastighetsägare får ett stort utbud av tekniska funktioner som förenklar förvaltningen med intäktsmöjligheter och administrativa besparingar.

Klicka för störreSmarta, säkra och bekväma lösningar. CombiPlate är fastighetens elektroniska nervsystem. Via ett trådlöst nätverk i fastigheten skapas ett flexibelt och öppet system med unika möjligheter att lägga till skalbara och fjärrstyrda lösningar för studentbostäderna, helt enligt behov och önskemål.

De boende erbjuds en tryggare vardag och hög boendekomfort samtidigt som fastighetsägaren får en utökad tillgänglighet och en värdefull närhet till hyresgästerna.

"Vi är stolta att Husgruppen i Jönköping AB valt Combiplate´s lösning som bl.a. förenklar administrationen vid in- och utflyttning. Vi är också glada för att Husgruppen vill vara med och vidareutveckla vårt koncept med kommande installationer av trådlös dörracces, boka tvättstuga och paketleverans direkt till student boendet"

Lars Birging, VD CombiPlate