Våra samarbetspartners

Husgruppen AB samarbetar med flera partners. Det kan vara allt från markprojektering till tekniska helhetslösningar. Här har vi länkar till aktuella partners för att du ska kunna få en överblick över deras verksamhet.

Junet

Junet är Jönköpings lokala leverantör av internet, wifi och telefoni. Junet levererar wifi med snabb internetuppkoppling till Husgruppens lägenheter. Mer information hittar ni på: www.junet.se

Högskolan i Jönköping

Husgruppen i samarbete med Högskolan i Jönköping och Jönköpings Kommun och använder studentboendeportalen för uthyrning av samtliga Husgruppens lägenheter.

Mer information hittar ni på: www.hj.se

CombiPlate

Husgruppen har genom sitt koncept om en skräddarsydd boendelösning arbetat fram ett samarbete med CombiPlate för att erbjuda våra hyresgäster innovativa tekniklösningar som förenklar vardagen.

Mer information hittar ni på: www.combiplate.com

Riksbyggen

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och står för allt underhåll av Husgruppens fastigheter och sköter de dagliga behoven hyresgäster har.

Mer information hittar ni på: www.riksbyggen.se

Bredbandsbolaget

Bredbandsbolaget är en av Sveriges största leverantörer av internet, tv och telefoni. Bredbandsbolaget levererar en snabb internetuppkoppling till alla Husgruppens lägenheter.

Mer information hittar ni på: www.bredbandsbolaget.se

Markanläggningar i Vättebygden AB

Markanläggningar är ett miljötänkande företag som gör tjänster inom allt i mark och anläggning.

Mer information hittar ni på: www.markanlaggningar.com